Swift

 

Моделски изведби кај Swift

Автомобил на годината во Јапонија

 

Најдобриот компактен автомобил Suzuki Swift, во новата продажна акција е многу поблиску до купувачите.

Во новата понуда, најповолен е редизајнираниот Swift со GL ниво на опрема
Пакетот вклучува клима уред, 7 воздушни перници, радио со CD MP3/USB со 6 звучници, електро-пакет, патен компјутер, ABS, EBD, TCS, ESP, BAS, Систем за активна и пасивна безбедност.  

Вака опремениот Swift со 5 врати се карактеризира со исклучителна безбедност, динамични возни својства кои ги гарантаира бензискиот мотор од 1.2cm3 со 94 КС, со економична потрошувачка, и чини само 10.390 Еур.

   

Swift

10.390 Eur.
На кредит со месечни рати од 99 Евра

Спортски дизајниран автомобил - совршено прилагоден за потребите на урбаниот животен стил. Најекономичен во својата класа (4,9 l/100km, комбинирано), со најсилен мотор (94 КС) и богата опрема уште во основниот модел.
Детали

   

Swift Sport

15.500 Eur.

Swift Sport ја продолжува традицијата на своите славни претходници. Помоќен (136 КС), но и поекономичен (6,4 l/100 Km), истовремено спортски и удобен, Swift Sport и најдостапниот спортист на пазарот ( 13.900 eur ).
Детали