S

 

 

Suzuki

Новости

 

 

SUZUKI - TEST DRIVE DAY

Вози и докажи дека можеш да потрошиш само 4,5 литри на 100 километри, со новиот Suzuki S-Cross.

Сабота, 21 Јуни, 11 часот, Салон Suzuki.

За најдобрите следува награда - викенд со S-Cross.

Suzuki - Way of life.