Suzuki

Новости

 

Чудовиште - 2013 Suzuki Boulevard C90T B.O.S.S.

Новата Suzuki линија на мотоцикли - Boulevard B.O.S.S., доаѓа со црни тркала, црни вилушки, црн издувен систем...

Кога ќе се качите на овие моќни машини, се чувствувате како крал на ноќта. Колку моќно? 1.462ccм3 V-twin мотор во blacked-out стил. Но тоа не е единственото нешто во blacked-out варијанта.

Со храбар дизајн, но и задржувајќи го својот класичен стил, C90T располага со целосно интегрирани црни странични куфери, удобно совозачкото седиште и големо ветробранското стакло за стопроцентно доживување на патувачкото искуство. Располага и со високо квалитетна суспензија за удобно патување.

Со мноштво на опции и елегантен црн стајлинг, C90T привлекува многу погледи, повикувајќи ги "немирните духови" - сите оние кои сакаат да ја поседуваат ноќта и да го искусат чувството на вистинска моќ.