Suzuki

Новости

 

Authentics - елегантен концепт од Suzuki

Authentics e концепт ќе послужи како основа за нов автомобил од C-сегментот.

Според најавите, серискиот модел кој ќе произлезе од концептот Authentics е првенствено наменет за кинескиот пазар. Ова може да се оцени како добар стратешки потег, бидејќи на кинескиот пазар има голема побарувачка токму на возила од C-сегментот.

Инаку, концептот Authentics има прилично чист и класичен дизајн.