Enjoy The Ride

Фантастични цени за омилените Suzuki модели:

Suzuki Ignis 1.2 GL 90 КС - 10.290 €

Suzuki Swift 1.2 GL 90 КС - 10.390 €

Suzuki Vitara 1.6 GL 120 КС - 13.990 €

--

За подетални информации, јавете се на: 2 3089 089, или контактирајте не на нашата Facebook Фан страна.