Suzuki

Финансирање

 

Миркат, во соработка со Халкбанк АД Скопје, ви нуди автомобилски кредит кој одговара на вашиот буџет, потреби и можности.

Сега можете да го добиете автомобилот од соништата по најповолни услови :

  • 0% учество за возила до 12.000 ЕУР;

  • максимален рок 95 месеци ;

  • без трошоци за обработка;

     Повеќе информации за кредитот

Потребни документи за апликација

On-Line апликација

  

Актуелни Suzuki кампањи