Jimny

Ценовник
Опрема
Мотори
Технички Податоци
Бои
Каталог
Видеа
Фотографии
Дизајн
Ентериер
На терен
Безбедност

Пакети на опрема во Jimny

Опрема

 

 

Download PDF Ценовник со нивоа на опрема

Нивоа на опрема

Jimny SPORT METAL TOP MODE SPORT CABRIO
Погон 2WD (назад), 4WD, 4WD (редуциран)
Вграден пакет: Серво управувач, 2 воздушни перници, ABS, Електрика на прозори, Централна брава со далечинско, Електрика на ретровизори, Радио CD, Клима уред
Алуминиумски бандажи -
Шини на кров - -
Сребрено обоени шини на кров - -
Фарови за магла -
Волан и внатрешност со кожa - -

Стандард       - Не се вградува