Jimny

Ценовник
Опрема
Мотори
Технички Податоци
Бои
Каталог
Видеа
Фотографии
Дизајн
Ентериер
На терен
Безбедност

Jimny Фото Галерија

Една слика = 1.000 зборови

 

Во секаква позиција, вистински празник за очите! Фото галеријата подолу е приказ на она што вистински го нуди Jimny. Ако ви се допаѓа некоја слика од галеријата, кликнете на неа за да ја видите во поголема верзија. Со еден клик можете да ја преземете лесно. Патот до нов горд сопственик на Jimny започнува тука. Вие, Jimny и природата. Толку совршена комбинација.

Екстериер
Детали
Ентериер