Jimny

Ценовник
Опрема
Мотори
Технички Податоци
Бои
Каталог
Видеа
Фотографии
Дизајн
Ентериер
На терен
Безбедност

Внатрешен дизајн кај Jimny

Екстремно просторен

 

Во новиот високо-квалитетен ентериер на Suzuki Jimny ќе се чувствувате навистина добро. Независно од неговите компакти димензии, тој е навистина просторен внатре, простор има на претек, особено за главата и рамената

Во Jimny има многу практичен простор за оставање на секакви предмети, како и преклоплива задна клупа, која овозможува лесно сместување и на поголем багаж. Откако ќе се сместите пак, предните електрични стакла и ретровизори ќе ви овозможат релаксирано возење, а погонот на сите тркала со стандардниот редуктор авантураи по најнедостапните терени.

За жешките денови тука е и клима уредот, стандарден за Comfortline, како и централното заклучување, кое ќе ви овозможи да го оставите вашиот Jimny и да ги истражите терените пеш.