Jimny

Ценовник
Опрема
Мотори
Технички Податоци
Бои
Каталог
Видеа
Фотографии
Дизајн
Ентериер
На терен
Безбедност

Jimny Дизајн

Во духот на природата

 

Секој кој барем еднаш видел што се може да направи Jimny, тоа никогаш нема да го заборави
Како 3-вратен мал теренец, Jimny ја покажува својата неконвенционалност. Браниците и крилата со странична заштита, заедно со бојата на каросеријата и секако шините на кровот формираат симпатична целина. Гледајќи го однапред, се забележува моќната предна решетка на ладилникот и големите халогени фарови.