Jimny

Ценовник
Опрема
Мотори
Технички Податоци
Бои
Каталог
Видеа
Фотографии
Дизајн
Ентериер
На терен
Безбедност

Цени за Jimny

Цени што инспирираат

 

Автомобил што е забавен, цени што инспирираат. Вистински шампион во вложено – добиено, со која и да било опрема – Suzuki Jimny.

Цени на моделски изведби

Мотор Сила Врати Гор Опрема Цена  
1.3 VVT SPORT METAL 85 КС 2 Б JLX 14.400 €
1.3 VVT MODE 85 КС 2 Б JLX 14.900 €
1.3 VVT SPORT CABRIO 85 КС 2 Б JLX 15.800 €
Доплата за металик боја         300 €  

Цените се со пресметан ДДВ.

Плаќањето е во денарска противвредност според куповен курс на берзата на Комерцијална банка на денот на уплата.

МИРКАТ ДООЕЛ го задржува правото за измена на опремата, спецификациите и цените без претходна најава.

Download PDF Ценовник со нивоа на опрема