Suzuki

Побарајте тест возење

 

Не дозволувајте да ви раскажуваат, пробајте сами.

Не оставајте ништо на случајноста. Избор на нов автомобил е сериозна работа. Пробајте ги моделите на Suzuki, пријатно ќе бидете изненадени.

Тест моделите се на располагање секој работен ден од 10:00 до 18:00.

Закажете тест возење веднаш,
нa телефон +389 (0) 2 3089 089 или преку еMail: info@mirkat.com.mk