Новости

За љубителите на највозбудливите авантури - V-STROM DL 1000 A L5

Уште со почетокот на продажбата на мотоциклите на Suzuki во салонот на „Миркат“, достапен е и новиот V-STROM DL 1000 мотоцикл, кој го карактеризираат високи перформанси и неограничени можности.

----

Миркат - генерален увозник на Suzuki мотоциклите

Миркат отсега станува официјален застапник на често наградуваните и популарни мотоцикли од гамата на Suzuki! Понудата на мотоцикли во Миркат е составена од 17 различни модели, поделени на Supersport, Street, Sport Touring, Cruiser, Motocross и Scooter класи.


---