SV 650/A

Цена: 7.690 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 645
Моќност (KS/kW при o/min) 72/53 при 8.400
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 64 при 6.400
Број и распоред на цилиндрите 2, V
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 81,0 x 62,6
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ремен
Меѓуоскино растојание (mm) 1445
Сопирачки напред Диск (дупли)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/60 ZR17
Пневматици назад 160/60 ZR17
Висина на седиштето (mm) 785
Капацитет на резервоарот (L) 14.5
Маса (kg) 202