ADDRES UK 110

Цена: 2.190 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 113
Моќност (KS/kW при o/min) 9
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) ---
Број и распоред на цилиндрите 1 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Воздушно
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 51,0 x 55,2
Број на вентили по цилиндар SOHC
Број на степени во менувачот CVT
Пренос на силата Ремен
Меѓуоскино растојание (mm) 1260
Сопирачки напред Диск
Сопирачки назад Добош
Пневматици напред 80/90-14 M/C 40P
Пневматици назад 90/90-14 M/C 46P
Висина на седиштето (mm) 755
Капацитет на резервоарот (L) 5.2
Маса (kg) 97