BURGMAN AN 650 Z L5

Цена: 9.990 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 638
Моќност (KS/kW при o/min) 50/37 при 7.000
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 62 при 5.000
Број и распоред на цилиндрите 2 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 75.5 x 71.3
Број на вентили по цилиндар DOHC
Број на степени во менувачот Автоматски/5 брзини SECVT
Пренос на силата Ремен
Меѓуоскино растојание (mm) 1590
Сопирачки напред Диск (двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/70 R15
Пневматици назад 160/60 R14
Висина на седиштето (mm) 755
Капацитет на резервоарот (L) 15
Маса (kg) 245