BURGMAN AN 400 A L5

Цена: 7.990 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 400
Моќност (KS/kW при o/min) 34/25 при 7.300
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 36,3 при 5.800
Број и распоред на цилиндрите 1 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 81,0 X 77,6
Број на вентили по цилиндар DOHC
Број на степени во менувачот VARIOMATIK
Пренос на силата Ремен
Меѓуоскино растојание (mm) 1585
Сопирачки напред Диск (двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/80-14
Пневматици назад 150/70-13
Висина на седиштето (mm) 710
Капацитет на резервоарот (L) 13,5
Маса (kg) 215/222