GSX 1300R A L5

Цена: 7.890 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 449
Моќност (KS/kW при o/min) ---
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) ---
Број и распоред на цилиндрите 1 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 96,0 X 62,1
Број на вентили по цилиндар DOHC
Број на степени во менувачот 5
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1495
Сопирачки напред Диск
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 80/100-21
Пневматици назад 100/90-19
Висина на седиштето (mm) 955
Капацитет на резервоарот (L) 6,2
Маса (kg) 113