INTRUDER VL 800 BL5

Цена: 9.660 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 805
Моќност (KS/kW при o/min) 53/39 при 6.000
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 69 при 3.500
Број и распоред на цилиндрите V2
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 83 X 74,4
Број на вентили по цилиндар 4, SOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1655
Сопирачки напред Диск
Сопирачки назад Добош
Пневматици напред 130/90 R16
Пневматици назад 170/80 R15
Висина на седиштето (mm) 700
Капацитет на резервоарот (L) 15,5
Маса (kg) 277