V-STROM DL 1000 A L5

Цена: 11.290 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 1.037
Моќност (KS/kW при o/min) 100/74 при 8.000
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 103 при 4.000
Број и распоред на цилиндрите V2
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 100 X 66
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1550
Сопирачки напред Диск (двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 110/80 R19
Пневматици назад 150/70 R17
Висина на седиштето (mm) ---
Капацитет на резервоарот (L) 20
Маса (kg) 228