V-STROM DL 650 AXT L5

Цена: 8.990 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 645
Моќност (KS/kW при o/min) 69/51 при 8.800
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 60 при 6.400
Број и распоред на цилиндрите V2
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 81 X 62,6
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1560
Сопирачки напред Диск (двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 110/80 R19M/C 59H
Пневматици назад 150/70 R17M/C 69H
Висина на седиштето (mm) 835
Капацитет на резервоарот (L) 20
Маса (kg) 215