INAZUMA GW 250 L5 - 250Z L5

Цена: 5.400 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 248
Моќност (KS/kW при o/min) 24,5/18 при 8.500
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 22 при 6.500
Број и распоред на цилиндрите 2 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 53,5 X 55,2
Број на вентили по цилиндар 4, SOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1430
Сопирачки напред Диск
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 110/80-17M/C 57H
Пневматици назад 140/70-17M/C 66H
Висина на седиштето (mm) 780
Капацитет на резервоарот (L) 13,3
Маса (kg) 182