GSX-S 1000FA L6

Цена: 12.970 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 999
Моќност (KS/kW при o/min) 145/106 при 10.000
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 106 при 9.500
Број и распоред на цилиндрите 4 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 73,4 X 59,0
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1460
Сопирачки напред Диск (Двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/70 ZR17
Пневматици назад 190/50 ZR17
Висина на седиштето (mm) 810
Капацитет на резервоарот (L) 17
Маса (kg) 214