GSR 750 L4- 750Z L4- 750A L4

Цена: 8.870 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 749
Моќност (KS/kW при o/min) 106/78 при 10.000
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 80 при 9.000
Број и распоред на цилиндрите 4 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 72,0 X 67,0
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1445
Сопирачки напред Диск (Двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/70 ZR17
Пневматици назад 180/55 ZR17
Висина на седиштето (mm) 815
Капацитет на резервоарот (L) 17,5
Маса (kg) 211