BANDIT GSF 1250SA L4

Цена: 9.400 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 1255
Моќност (KS/kW при o/min) 96,5/71 при 7.500
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 108 при 3.700
Број и распоред на цилиндрите 4 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 79,0 X 64,0
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1485
Сопирачки напред Диск (Двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/70 ZR17
Пневматици назад 180/55 ZR17
Висина на седиштето (mm) 805/825
Капацитет на резервоарот (L) 19
Маса (kg) 254