GSX-R 1000 L5 - L6 - ABS

Цена: 15.600 Евра

DOWNLOAD Каталог

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ  
Зафатнина (ccm) 999
Моќност (KS/kW при o/min) 185/136 при 11.200
Највисок вртежен момент (Nm при o/min) 116,7 при 10.000
Број и распоред на цилиндрите 4 во линија
2T/4T 4T
Ладење на моторот Со течност
Пречник/Од на цилиндарот (mm) 74,5 X 57,3
Број на вентили по цилиндар 4, DOHC
Број на степени во менувачот 6
Пренос на силата Ланец
Меѓуоскино растојание (mm) 1405
Сопирачки напред Диск (Двоен)
Сопирачки назад Диск
Пневматици напред 120/70 ZR17
Пневматици назад 190/50 ZR17
Висина на седиштето (mm) 810
Капацитет на резервоарот (L) 17,5
Маса (kg) 203