SHARE THIS POST:

 

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, 2-цилиндричен, со водено ладење, DOHC, 90V 

Зафатнина / Дијаметар / Пат 645 cm3 / 81 mm x 62,6 mm
Цилиндри / Вентили на цилиндар
2/4
Систем за напојување прскање, SDTV
Менувач / Пренос 6 степени / синџир
Емисија на издувни гасови (CO2) 89 g/km
Потрошуавачка на гориво 3.8 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Телескопска вилушка Ø 41 mm,
Задна суспензија Линк, поставување пред-полнење
Предни сопирачки 2 дискови, ABS
Задни сопирачки  Единствен диск, ABS
Димензии на предно тркало 120/70ZR17 M/C (58W)
Димензии на задно тркало 160/60ZR17 M/C (73W)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.140 mm / 760 mm / 1.090 mm
Меѓуоскино растојание 1.445 mm
Висина на седиштето 785 mm
Тежина 197 kg
Капацитет на резервоар 14,5 L
Растојание од земја 135 mm

 

SV 650 ABS VIDEO