SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење
4-тактен, 2-цилиндричен, со водено ладење, DOHC, 90 V-Twin
Зафатнина / Дијаметар / Пат 1.037 cm3 / 100 mm x 66 mm
Систем за напојување прскање, SDTV
Менувач / Пренос 6 степени / STCS синџир (SUZUKI TRACTION SYSTEM)
Систем за помош SCAS спојка (SUZUKI CLUTCH ASSIST SYSTEM)
Емисија на издувни гасови (CO2) 112 g/km
Потрошуавачка на гориво 4.8 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Превртена телескопска вилушка, целосно прилагодлива
Задна суспензија Линк, ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРИЛАГОДУВАЊЕ И ПОСТАПУВАЊЕ ПОСТАВУВАЊЕ
Предни сопирачки 2 дискови со радијална дебеломер со 4 клипови, ABS
Задни сопирачки Единствен диск, ABS, 
Систем за контрола на сопирање ABS + Комбинирано сопирање + Инертна контрола на сопирањето
Димензии на предно тркало 110/80R19 M/C (59V)
Димензии на задно тркало 150/70R17 M/C (69W)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.285 mm / 865 mm / 1.410 mm
Меѓуоскино растојание 1.555 mm
Висина на седиштето 850 mm
Тежина 228 kg
Капацитет на резервоар 20 L
Растојание од земја 165 mm