SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, 2-цилиндричен, со водено ладење, DOHC, 900 V-Twin

Зафатнина / Дијаметар / Пат 645 cm3 / 81 mm x 62,6 mm
Систем за напојување прскање, SDTV
Менувач / Пренос 6 степени / синџир
Емисија на издувни гасови (CO2) 94 g/km
Потрошуавачка на гориво 4.1 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Телескопска вилушка
Задна суспензија Линк, ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРИЛАГОДУВАЊЕ И ПОСТАПУВАЊЕ ПОСТАВУВАЊЕ
Предни сопирачки 2 дискови, ABS
Задни сопирачки  Единствен диск, ABS
Димензии на предно тркало 110/80R19 M/C (59Η)
Димензии на задно тркало 150/70R17 M/C (69Η)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.275mm/835mm/1.405mm
(XT) 2.275mm/910mm/1.405mm
Меѓуоскино растојание 1.560 mm
Висина на седиштето 830 mm
Тежина 213 kg
(XT)216 kg
Капацитет на резервоар 20 L
Растојание од земја 170 mm