SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, моноциклон, со водено ладење, DOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 400cc-81,0mmx77,6mm
Систем за напојување прскање
Менувач / Пренос CVT
Емисија на издувни гасови (CO2) 91 g/km
Потрошуавачка на гориво 4.0 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Телескопска вилушка
Задна суспензија Линк / Прилагодлив преполн / спиралa / апсорбер на масло
Предни сопирачки Двојни дискови
Задни сопирачки Единечен диск
Димензии на предно тркало 120/70-15Μ/C 56S
Димензии на задно тркало 150/70-13Μ/C 64S


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.115 mm / 795 mm / 1.080 mm
Меѓуоскино растојание 1.460 mm
Висина на седиштето 810 mm
Тежина Не е достапно
Капацитет на резервоар 13,5 L
Растојание од земја 125 mm