SHARE THIS POST:

 

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, 4 цилиндри, со водено ладење, DOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 999 cm3 / 73,4 mm x 59 mm
Цилиндри / Вентили на цилиндар 4 / 4
Систем за напојување прскање, SDTV
Менувач / Пренос 6 степени / синџир
Емисија на издувни гасови (CO2) 122 g/km
Потрошуавачка на гориво 5.3 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Превртена телескопска вилушка, целосно прилагодлива
Задна суспензија Линк, целосно прилагодлив
Предни сопирачки 2 дискови με ακτινική 4έμβολη δαγκάνα BREMBO, ABS
Задни сопирачки Единствен диск, ABS, STCS (SUZUKI TRACTION CONTROL SYSTEM)
Димензии на предно тркало 120/70ZR17 M/C (58W)
Димензии на задно тркало 190/50ZR17 M/C (73W)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.115 mm / 795 mm / 1.080 mm
Меѓуоскино растојание 1.460 mm
Висина на седиштето 810 mm
Тежина 209 kg
Капацитет на резервоар 17 L
Растојание од земја 140 mm