SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, 4 цилиндри, со водено ладење, DOHC 

Зафатнина / Дијаметар / Пат  750 cm3 / 70 mm x 48,7 mm
Цилиндри / Вентили на цилиндар 4 / 4
Систем за напојување прскање, SDTV
Менувач / Пренос  6 степени / синџир 
Емисија на издувни гасови (CO2) 114 g/km
Потрошуавачка на гориво 4.9 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Превртен KYB- поставување пред-полнење
Задна суспензија Линк-поставување пред-полнење 7 θέσεων
Предни сопирачки 2 дискови од тип на маргаритки - блескави калапи од 4 калибри, ABS
Задни сопирачки 1 Daisy tray
Димензии на предно тркало 120/70ZR17 M/C (58W) 
Димензии на задно тркало 180/55ZR17 M/C (73W) 


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.125mm/785mm/1.055mm
Меѓуоскино растојание 1,450 mm
Висина на седиштето 820 mm
Тежина 213 kg
Капацитет на резервоар 16 L
Растојание од земја 135 mm