SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4ΧΡΟΝΟΣ-ΜΟΝΟΛΥΛΙΝΔΡΟΣ-ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ DOHC 

Зафатнина / Дијаметар / Пат  124,4 cc /62,0mmX41,2mm
Цилиндри / Вентили на цилиндар 4 / 4
Менувач / Пренос  6 степени / синџир 

РАМКА

Предна суспензија Телескопска / спирална проценка
Задна суспензија Линк/ ελικ ελατήριο/αποσβ λαδιού
Предни сопирачки Диск τύπου μαργαρίτας
Задни сопирачки Диск τύπου μαργαρίτας
Димензии на предно тркало 90/80 -17M/C
Димензии на задно тркало 130/70-17M/C


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.000mm/700mm/1.035mm
Меѓуоскино растојание 1,300 mm
Висина на седиштето 785 mm
Тежина 134 kg
Капацитет на резервоар 11 L
Растојание од земја 165 mm