SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен течност-замрзнувач DOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 999.8cm3-76mmX55.1mm
Систем за напојување Injection - Ride by wire/ S-DSI/SR-VVT/IMU
Менувач / Пренос 6 степени-Quick Shifter-Launch Control-Tranction Control
Εκπομπές (CO2) 137 g/km
Потрошуавачка на гориво 5.9 lt/100 km


РАМКА

Тип на рамка -
Предна суспензија Превртена вилушка целосно прилагодлива, целосно прилагодлива со комора за балансирање на притисок
Задна суспензија Линк - целосно прилагодлив
Предни сопирачки 2 дискови од типот на маргаритки - челуст со 4 краци, ABS
Задни сопирачки 1 Daisy tray
Димензии на предно тркало 120/70 ZR 17 (58W)
Димензии на задно тркало 190-55 ZR17 (75W)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.075mm/705mm/11455mm
Меѓуоскино растојание 1.420 mm
Висина на седиштето 825  mm
Тежина 203kg
Капацитет на резервоар 16 L
Растојание од земја 130 mm