SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, 4-цилиндричен, со водено ладење, DOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 999.8cm3-76mmX55.1mm
Систем за напојување Injection -Ride by wire/ S-DSI/SR-VVT/IMU
Менувач / Пренос 6 степени-Launch Control-Tranction Control
Емисија на издувни гасови (CO2) 137 g/km
Потрошуавачка на гориво 5.9 lt/100 km

 

РАМКА

Тип на рамка -
Предна суспензија Превртена вилушка целосно прилагодлива, целосно прилагодлива со комора за балансирање на притисок
Задна суспензија Линк, целосно прилагодлив
Предни сопирачки 2 дискови од типот на маргаритки - челуст со 4 краци, ABS
Задни сопирачки 1 Daisy tray
Димензии на предно тркало 120/70 ZR 17 (58W)
Димензии на задно тркало 190-55 ZR17 (75W)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.075mm/705mm/11455mm
Меѓуоскино растојание 1.420 mm
Висина на седиштето 825 mm
Тежина 202 kg
Капацитет на резервоар 16 L
Растојание од земја 130 mm

 

GSX-R1000 ABS Инструкции за употреба