SHARE THIS POST:

 

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен течност-замрзнувач DOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 124.4cm3 -62mm/41,2mm
Систем за напојување Пумпа за гориво
Менувач / Пренос 6 степени


РАМКА

Предна суспензија Телескопски
Задна суспензија Линк
Предни сопирачки Daisy tray, ABS 
Задни сопирачки Daisy tray, ABS 
Димензии на предно тркало 90/80 17M/C
Димензии на задно тркало 130/70 17M/C


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.000mm/670mm/1.070mm
Меѓуоскино растојание 1,300 mm
Висина на седиштето 785 mm
Тежина -----------
Капацитет на резервоар 11 L
Растојание од земја 155 mm