SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен–Биполарен течност-замрзнувач SOHC 

Зафатнина / Дијаметар / Пат  248.4cm3 -53,5mm/55,2mm
Систем за напојување Пумпа за гориво
Менувач / Пренос  6 степени / синџир 
Емисија на издувни гасови (CO2) 71 g/km
Потрошуавачка на гориво 3.1 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Телескопска / спирална проценка
Задна суспензија Arm / helical spring / oil depot
Предни сопирачки Daisy tray, ABS 
Задни сопирачки Daisy tray, ABS 
Димензии на предно тркало 110/80 17M/C 57H
Димензии на задно тркало 140/70 17M/C 66H


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.085mm/740mm/1.110mm
Меѓуоскино растојание 1,430 mm
Висина на седиштето 790 mm
Тежина 181 kg
Капацитет на резервоар 15 L
Растојание од земја 160 mm