SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, 2-цилиндричен, со водено ладење, DOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 638 cc3 / 75,5 mm x 71,3 mm
Цилиндри / Вентили на цилиндар 2 / 4
Систем за напојување прскање, SDTV
Менувач / Пренос АКТИВЕН МУЛТИ-ОПЕРАТИВЕН CVT (НОРМАЛ-СПОРТ-МАНУАЛ), СПОЈКА (АВТОМАТСКИ / МУЛТИ-АВТОМАТСКИ)


РАМКА

Предна суспензија Телескопска вилушка
Задна суспензија
ДВОЈНИ ПРВИЧНИ ПРИЛАГОДУВАЧИ СО СОСТАВУВАЊЕ НА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
Предни сопирачки Διπλός Диск, ABS
Задни сопирачки Единечен диск
Димензии на предно тркало 120/70R-15 M/C (56Η)
Димензии на задно тркало 160/60R-14 M/C (65Η)
Πηρούνι -


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.265 mm / 801 mm /1.420 mm
Меѓуоскино растојание 1.585 mm
Висина на седиштето 750 mm
Тежина 277 kg
Капацитет на резервоар 15 L
Растојание од земја 125 mm