SHARE THIS POST:

МОТОР И ПРЕНОС

Тип, систем на ладење

4-тактен, моноциклон, со водено ладење, SOHC

Зафатнина / Дијаметар / Пат 200 cm3 / 69 mm x 53,4 mm
Цилиндри / Вентили на цилиндар 1/4
Систем за напојување  прскање
Менувач / Пренос CVT
Емисија на издувни гасови (CO2) 76 g/km
Потрошуавачка на гориво 3.2 lt/100 km


РАМКА

Предна суспензија Телескопска вилушка ∅33mm
Задна суспензија поставување пред-полнење
Предни сопирачки Единствен диск, ABS
Задни сопирачки Единечен диск
Димензии на предно тркало 110/90-13 M/C (56P)
Димензии на задно тркало 130/70-12 (62P)


ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

Димензии (Д/Ш/В) 2.055 mm / 740 mm / 1.355 mm
Меѓуоскино растојание 1.465 mm
Висина на седиштето 735 mm
Тежина (πλήρης υγρών) 163 kg
Капацитет на резервоар 10.5 L
Растојание од земја 130 mm