< >


     

 

Suzuki Test Drive викенд – Vitara бензинец троши само 3,7 литри! Реално
На тест викендот, што изминатиот викенд се случи во организација на генералниот увозник на возилата од програмата на Suzuki, Миркат, посетителите докажаа дека новиот SUV на јапонскиот производител, троши исклучително малку гориво.